Svampesuppe med Timian & Hørrøget Rapsolie

Svampesuppe med Timian & Hørrøget Rapsolie
Sådan gør du: 
Svampene renses og skæres groft. Smørret varmes op til det er gyldent, svampene tilsættes og sauteres til de er let brunet.
Derefter tilsættes løg, hvidløg og timian og sauteres med til løgene er gennemsigtige.
Hønsebouillon holdes ved og det hele små simrer i 15 minutter. Halvdelen af svampene tages op og den resterende suppe blendes.
Det hele blandes igen og koges op sammen med fløden.
Suppen smages til med sydesalt og friskkværnet peber. Dryppes ved servering med hørrøget rapsolie.
  
Indkøbsseddel
I n g r e d i e n s e r 
500 g blandede svampe
25 g usaltet smør
1 fintsnittet løg
1 fed hvidløg, revet
Bladene fra 2 kviste timian
1 liter hønsefdond
6 dl. piskefløde
Sydesalt
Friskkværnet hvid peber
Nordisk rapsolie, Hørøget
 
 
 

GRATIS FRAGT

Når du handler hos Gourmet-Butikken.dk får du gratis fragt ved køb over 895 Kr.

HURTIG LEVERING

Vi leverer indenfor 3 hverdage og sender varene direkte fra vores lager i Frederikshavn.

DANSK KVALITET

Hos Gourmet-Butikken.dk samarbejder vi primært med danske lokale leverandører.