Marmelade & Kompot (15)

Nimbus Blommer ...
75,00 kr.
79,95 kr.
Nimbus Blommer i Rom – Romsyltede Blommer
Råsyltede blommer smager af sensommer og er præcis som jeg husker dem hos min mormor Nelly Thomine . Helt vidunderlig som en enkelt dessert med råcreme, tilbehør til vanilleis, i en blommetrifli eller som tilbehør til gode oste.
Gourmet-Butikken.dk's BlommedessertIngredienser // 4 pers+ 100 g makroner+ Romsyltede blommer+ 4 pasteuriserede æggeblommer+ 1 vanillestang+ 50 g sukker+ 2 dl piskefløde
Fremgangsmåde // Pisk æggeblommerne luftige med vanillekorn & sukker. Piskefløden piskes stiv & vendesforsigtig med den luftige æggesnaps. Makronerne knuses let & fordeles i 4 glas, herpå kommes 3-4 spsk. Romsyltede blommer & toppes med råcreme. Pynt med frisk mynte. velbekomme.
Ingredienser: Blommer 60%, mørk sirup, sukker, mørk rom >2%, appelsin, kanel, stjerneanis, Allehånde, grøn kardemomme
Næringsindhold pr. 100g: Energi 679 kj / 162 kcal. fedt total 0,2 g – heraf mættede 0,1 g. fleurumættede 0,1 g. kulhydrat total 38,4 g – heraf sukker 36,5g. kostfibre 0,9 g. protein total 0,4 g. salt 0,06 g
Indhold: 580g

Nordisk Jul Kir...
59,95 kr.
Kirsebærsauce med Brombær, Anis & Vanille
Dette er vores bud på den perfekte kirsebærsauce til julens ris ala mande. Vi koger kirsebær med brombær og æblemost og krydrer med kanel, stjerneanis og vanillestænger.
Indhold: 250 ml.
Næringsindhold pr. 100 g:Energi: 724 kJ/ 173 kcalFedt: 0,2g-mættede fedtsyrer: 0,1g-polyumættede fedts.: 0,1gKulhydrat: 42,1g-heraf sukkerarter: 41,0gKostfibre: 1,3gProtein, total: 0,7gSalt: 0g
Ingredienser: Kirsebær, sukker, brombær, æblemost, Maizena, kanel, anis, vanillestænger.Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger i køleskab (+5C)

Nelly's Karamel...
49,95 kr.
Nelly’s Karamelsauce med Sydesalt
Ren karamelsmag med en anelse salt som prikken over i’et. Brug karamellen som lækker smørepålæg, som smagsgiver i is eller dessertsaucer, eller som toppings på is, kager og desserter.
Indhold: 212 ml.
Næringsindhold pr. 100 gEnergi: 1582 kJ/ 378 kcalFedt, total: 18,6g-heraf mættede fedtsyrer: 12.2g-monoumættede fedtsyrer: 5,0g-polyumættede fedtsyrer: 0,4gKulhydrat: 51,5g-heraf sukkerarter: 51,4gKostfibre: 0gProtein, total: 0,5gSalt: 0,91g
Ingredienser: Rørsukker 50%, FLØDE, salt >1%.Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger i køleskab (+5C)

Nelly's Brunsvi...
49,95 kr.
Nelly’s Brunsviger Sauce
Ren Brunsvigernydelse med en anelse salt som prikken over ièt. Brug Saucen som lækker smørpålæg.
Indhold: 212 ml.
Ingredienser: Brun farin, Fløde, Smør.Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger.

Nimbus Kirsebær...
75,00 kr.
79,95 kr.
Nimbus Kirsebær i Rom – Romsyltede Kirsebær
Råsyltede kirsebær smager af sensommer og er præcis som jeg husker dem hos min mormor Nelly Thomine . Helt vidunderlig som en enkelt dessert med råcreme, tilbehør til vanilleis, i en kirsebærrifli eller som tilbehør til gode oste. Også perfekt til ris a la mande.
Gourmet-Butikken.dk's KirsebærdessertIngredienser // 4 pers+ 100 g makroner+ Romsyltede kirsebær+ 4 pasteuriserede æggeblommer+ 1 vanillestang+ 50 g sukker+ 2 dl piskefløde
Fremgangsmåde // Pisk æggeblommerne luftige med vanillekorn & sukker. Piskefløden piskes stiv & vendes forsigtig med den luftige æggesnaps. Makronerne knuses let & fordeles i 4 glas, herpå kommes 3-4 spsk. Romsyltede kirsebær & toppes med råcreme. Pynt med frisk mynte. velbekomme.
Ingredienser: Kirsebær 60%, mørk sirup, sukker, mørk rom >2%, appelsin, kanel, stjerneanis, Allehånde, grøn kardemomme
Næringsindhold pr. 100g: Energi 698 kj / 167 kcal. fedt total 0,2 g – heraf mættede 0,1 g. fleurumættede 0,1 g. kulhydrat total 38,8 g – heraf sukker 38,5 g. kostfibre 0,8 g. protein total 0,9 g. salt 0,06 g
Indhold: 580g

Solbærkompot m/...
45,00 kr.
UHMNIKA Solbærkompot m/ Honning & Lakrids
UHMNIKA Solbærkompot er Gourmet Butikkens foretrukne til ostebordet. Kompotten er et klassisk tilbehør til de milde oste. Den er sødet med honning og tilsat lakrids, som giver et interessant modspil til de smagfulde solbær.
Prøv den til de milde oste - Det vil du ikke fortryde...
Indhold: 210 ml.

Æblekompot m/ H...
45,00 kr.
UHMNIKA Æblekompot m/ Havtorn & Ingefær
UHMNIKA Æblekompot er Gourmet Butikkens eksotike kompot. Kompotten er en krydret marmelade, som er det perfekte tilbehør til ostebordet. Denne variant er med havtorn, som er en vildtvoksende nordisk frugtbusk med sin helt egen eksotiske smag.
Prøv den til alle slags oste - Det vil du ikke fortryde...
Indhold: 210 ml.

Pærekompot m/ K...
45,00 kr.
UHMNIKA Pærekompot m/ Krondild & Citron
UHMNIKA Pærekompot er Gourmet Butikkens sjove tvist bland kompotterne. Kompottens krydrede anisnoter kommer fra fennikel og krondildlen. Den har tilsat et strejf af citron som modspil til pærernes sødme. Denne kompot passer godt til fede brie typer.
Indhold: 210 ml.

Hybenkompot m/ ...
45,00 kr.
UHMNIKA Hybenkompot m/ Appelsin & Vanilje
UHMNIKA Hybenkompot er Gourmet Butikkens favorit bland Hybenkompot. Den er fremstillet af solmodne hyben, som blidt er kogt sammen med saftige appelsiner og et strejf af vanilje.
Kompotten er den perfekte ledsager til ostebordet, kager, pandekager, eller bare til at nyde som en lækker topping til din yndlingsdessert.
Indhold: 210 ml.


Marmelade m/ St...
59,95 kr.
Marmelade med Stikkelsbær & kamille
Vi har tilsat æbler til den klassiske stikkelsbærmarmelade for at give struktur og tilsmagt den med hyldeblomst og kamille. Brug den på nybagt brød evt. sammen med en god ost, eller brug den til yoghurt eller skyr.
Indhold: 275 ml.
Næringsindhold pr. 100 gEnergi 792 kJ/ 169 kcalFedt 0,3g-heraf mæt. fedtsyrer 0,1g-polyumæt. fedtsyrer 0,2gKulhydrat 46,4g-heraf sukkerarter 42,5gKostfibre 1,7gProtein, total 0,5gSalt 0g
Ingredienser: Stikkelsbær (45%), sukker, æbler, hyldeblomst, pektin, kamille ( >1%) & vanille. 60 g frugt pr. 100 g.Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger i køleskab (+5C)


Marmelade m/ Hi...
59,95 kr.
Marmelade med Hindbær & Mælkebøtte
De syrlig-søde hindbær kombineret med de letkrydrede gule mælkebøtteblomster og gode fede vanillestænger giver en helt fantastisk ny smagskombination. Server marmeladen til pandekager, vafler og scones. Til bagværk med mandler eller på brød med smør, sammen med en kop te.
Indhold: 275 ml.
Næringsindhold pr. 100 gEnergi 816 kJ/ 196 kcalFedt 0,8g-heraf mættedefedtsyrer 0,1gKulhydrat 46,7g-heraf sukkerarter 41,2gKostfibre 2,6gProtein, total 0,8gSalt 0g
Ingredienser: Hindbær (60%), sukker, pektin, mælkebøtte (1%), vanille. 60g hindbær pr. 100g.Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger i køleskab (+5C)


Marmelade m/ Jo...
59,95 kr.
Marmelade med Jordbær & Hyldeblomst
En klassisk kombination af jordbær og hyldeblomster, der dufter og smager af den danske sommer. Kom marmeladen i yoghurt eller tykmælk eller rør den i friskpisket flødeskum. Prøv den også i lagkager, på ristet brød og friskbagte boller.
Indhold: 275 ml.
Næringsindhold pr. 100 gEnergi 767 kJ/ 183 kcalFedt 0,1g-heraf mættedefedtsyrer 0gKulhydrat 45,4g-heraf sukkerarter 42,7gKostfibre 1,3gProtein, total 0,2gSalt 0g
Ingredienser: Jordbær (58%), sukker, hyldeblomst (5%), pektin, vanille.60g jordbær pr. 100g.Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger i køleskab (+5C)


Marmelade m/ Pæ...
59,95 kr.
Marmelade med Pære & Havtorn
Spis marmeladen på havregrød om morgenen, på surmælksprodukter eller på et stykke ristet brød med en mild ost. Havtorn er en vildtvoksende nordisk frugtbusk, der giver pæren modspil med en eksotisk syrlighed.
Indhold: 275 ml.
Næringsindhold pr. 100 gEnergi 828 kJ/ 198 kcalFedt 0,5g-heraf mættedefedtsyrer 0,2gKulhydrat 47,6g-heraf sukkerarter 44,7gKostfibre 1,7gProtein, total 0,2gSalt 0g
Ingredienser: Pærer (50%), sukker, havtorn (10%), sødskærm, pektin, vanille.60g pære/havtorn pr. 100g.Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger i køleskab (+5C)


Marmelade m/ Hi...
59,95 kr.
Marmelade med Hindbær & Mælkebøtte
De syrlig-søde hindbær kombineret med de letkrydrede gule mælkebøtteblomster og gode fede vanillestænger giver en helt fantastisk ny smagskombination. Server marmeladen til pandekager, vafler og scones. Til bagværk med mandler eller på brød med smør, sammen med en kop te.
Indhold: 275 ml.
Næringsindhold pr. 100 gEnergi 816 kJ/ 196 kcalFedt 0,8g-heraf mættedefedtsyrer 0,1gKulhydrat 46,7g-heraf sukkerarter 41,2gKostfibre 2,6gProtein, total 0,8gSalt 0g
Ingredienser: Hindbær (60%), sukker, pektin, mælkebøtte (1%), vanille. 60g hindbær pr. 100g.Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger i køleskab (+5C)
Udsolgt

Æblesyltetøj - ...
60,00 kr.
Lindbergh - Æblesysltetøj
Lækker æblesyltetøj med intens smag og modne æbler og kanel fra Lindbergh
Dejlig æblesyltetøj som smager intens af æbler med diskrete kanelnoter, rigtig god til morgenbordet, nybagte boller, pandekager, vafler, æbleskiver eller ovenpå yoghurt.
Anvendelse:
Vores æblesyltetøj smager intenst af æbler med diskrete kanelnoter. Lindbergh Æblesyltetøj passer perfekt til morgenbordet, men også til nybagte boller, pandekager, vafler eller ovenpå yoghurt.
Om Lindbergh:
Charles Augustus Lindberg var en ukendt amerikansk postflyver, der i 1927 som den første pilot nogensinde besejrede Atlanterhavet. Han fløj nonstop fra New York til Paris, en flyvetur på 5790 kilometer.
Indhold: 350 ml.Ingredienser: Æbler (60%), sukker, pektin, kanel & vanille. 60g æble pr. 100g.Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger i køleskab (+5 gr. C)
Næringsindhold pr. 100 gEnergi 728 kJ/ 174 kcalFedt 0,2g-heraf mættedefedtsyrer 0,1gKulhydrat 43,2g-heraf sukkerarter 39,2gKostfibre 2,0gProtein, total 0,2gSalt 0g