Hvem er vi?

Velkommen til Gourmet-Butikken.dk, hvor vi er stolte af at være din foretrukne leverandør af luksuriøse varer inden for et bredt udvalg af kategorier, herunder øl, vin, spiritus, specialiteter og gaver. Hos os er kvalitet nøgleordet, og vi går aldrig på kompromis. Det er vores mission at sikre, at hver eneste vare, du køber fra os, leverer en udsøgt og uforglemmelig smagsoplevelse.

Vores Forretningsidé

Vores forretningsidé er enkel og lige til. Vi ønsker at samle gourmetprodukter, hvor kvalitet altid matcher prisen. Samtidig eliminerer vi de traditionelle omkostninger ved fysiske butikker, hvilket giver dig den ultimative fordel i form af både kvalitet og pris. Dette betyder, at når du handler hos os, kan du forvente den bedste købsoplevelse på markedet.

Vores Ambition

Hos Gourmet-Butikken.dk stræber vi efter at gøre gourmetvarer tilgængelige for alle. Vi tror på, at god smag og høj kvalitet ikke behøver at være forbeholdt de få. Derfor tilbyder vi altid faste, lave fragtpriser og endda gratis levering, når du handler for 1.000,- kr. Det er vores måde at sikre, at hver eneste kunde kan nyde vores udsøgte udvalg.

Vi ser med stor forventning frem til at modtage din ordre og byde dig velkommen som vores værdsatte kunde. Hos Gourmet-Butikken.dk er din tilfredshed vores fornemmeste mål, og vi er her for at opfylde dine ønsker og forventninger. 

Venlig Hilsen

Gourmet-Butikken.dk
Maigaardsvej 3a
9900 Frederikshavn
E-mail: Kontakt@Gourmet-Butikken.dk
CVR-nummer: 44552051

Tlf: +45 53 56 36 06

Kontrolrapport:  https://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk5983491

  

Altid Hurtig Levering

Vi pakker og sender alle hverdage, så du er sikret en leveringstid på kun 1 - 3 dage. Alle ordre bliver forsvarligt leveret i indbydende indpakning. Vælg mellem hjemmelevering eller pakkeboks.

Altid Stort Udvalg

Vi har altid over 400 produkter at vælge imellem! Se bl.a. vores kollektion med alle vores drikkevarer.

GRATIS FRAGT

Når du handler hos Gourmet-Butikken.dk får du gratis fragt ved køb over 1000 Kr.

HURTIG LEVERING

Vi leverer indenfor 1-4 hverdage og sender varene direkte fra vores lager i Frederikshavn.

DANSK KVALITET

Hos Gourmet-Butikken.dk samarbejder vi primært med danske lokale leverandører.