Her er opskriften på den perfekte flæskesteg, præcis som enhver garder ønsker sig...!
Sådan gør du:
Find ingredienserne frem, og læg stegen i et fad med en Danmark Garderen, så øllet dækker hele stegen - eller vend alternativt stegen så sværen er i øl hele tiden. Lad den ligge og trække i en time inden du fortsætter, så sukkeret fra øllen får lov til at trænge ind i sværen...
Salt sværen og put laurbærblade i ridserne i stegen...
Steg ved ca 200 g, til der er en kernetemperatur er ca 65 grader. Er sværen ikke helt sprød, så skru meget op for varmen til sidst. Sværen skal boble...
Steg ved ca 200 g, til der er en kernetemperatur er ca 65 grader. Er sværen ikke helt sprød, så skru meget op for varmen til sidst. Sværen skal boble...
Tip: Det er vigtigt med meget høj varme til sidst, da stegen er færdig. Stegen skal derfor ikke være i ovnen for lang tid ekstra.
Indkøbsseddel
I n g r e d i e n s e r
1 stk. Flæskesteg 1,5 kg
1 stk. Garderen Dark Ale *
5 stk. Laurbærblade
* Er flæskestegen større, kan der skulle bruges mere øl til at dække stegen...
1 stk. Garderen Dark Ale *
5 stk. Laurbærblade
* Er flæskestegen større, kan der skulle bruges mere øl til at dække stegen...