"Du må ikke gå glip af at smage denne fantastiske suppe! Det er både nemt, og Gourmet på samme tid!"
Sådan gør du:
Fennikel skæres i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Spinatbladene skylles grundigt og duppes fri for vand.
Rødløget pilles, skæres i halve og herefter i tynde både. Dilden hakkes fint.
Alle ingredienserne blandes sammen, vendes med 1 spsk rapsolie og krydres med sydesalt og friskkværnet peber.
Torsken skæres i 4 ens stykker, pensles med rapsolie, krydres med salt og peber og bages i 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter.
Jomfruhummersuppen varmes nænsomt op, sammen med en liter piskefløde.
Server torsken i en dyb tallerken, kom fennikelsalaten ovenpå og hæld forsigtig den varme suppe omkring. Server godt hjemmebagt brød til.
Suppen kan med fordel suppleres med ristet bacon...
Indkøbsseddel
I n g r e d i e n s e r
400 g torsk
1 fl. Gourmet Jomfruhummersuppe
1 liter fløde
1 fennikel
75 g små fine spinatblade
1 rødløg
2 spsk finthakket dild
2 spsk Nordisk Rapsolie
Sydesalt og friskkværnet peber
1 fl. Gourmet Jomfruhummersuppe
1 liter fløde
1 fennikel
75 g små fine spinatblade
1 rødløg
2 spsk finthakket dild
2 spsk Nordisk Rapsolie
Sydesalt og friskkværnet peber
evt. Bacon...