Sådan gør du:
Gnid kyllingestykker med olie, salt og peber, og grill dem. Skær dem så i tykke skiver, ca. en centimeter.
Skyl, tør og anret skyllet salat på en tallerken, sammen med grillet kylling, friske hindbær & ristede hasselnødder.
Rør marinade af af olie og eddike sammen, og smag til med salt og peber.
Dryp dressing over den anrettede salat, og drys med flager af Vesterhavs ost.
Server groft brød til.
Indkøbsseddel
I n g r e d i e n s e r
2 kyllingebryst, grillet og skåret i skiver
125 g. friske hindbær
250 g. skyllet blandet salat
50 g spsk. ristede hasselnødder
75 g Vesterhavs ost
4 spsk. Nordisk rapsolie, koldpresset
2 spsk. Nordisk eddike med Hindbær & peberrod
125 g. friske hindbær
250 g. skyllet blandet salat
50 g spsk. ristede hasselnødder
75 g Vesterhavs ost
4 spsk. Nordisk rapsolie, koldpresset
2 spsk. Nordisk eddike med Hindbær & peberrod