Sådan gør du: 
Kyllingen rengøres og drysses indvendigt med timian. 
Ingredienser til marinaden røres sammen.
Pause - Drik halvdelen af øllen...
Kom friske rosmarinkviste ned i øldåsen.
Kyllingen sættes ned over dåsen, i et ildfast fad.
Sørg for at kyllingen sidder stabilt i fadet, evt. ved at trække lårene lidt ud.
Hæld lidt vand i fadet, så væden ikke brænder fast i bunden.
Sæt fadet i ovnen, eller på en grill.
Ingredienser til marinaden røres sammen.
Pause - Drik halvdelen af øllen...
Kom friske rosmarinkviste ned i øldåsen.
Kyllingen sættes ned over dåsen, i et ildfast fad.
Sørg for at kyllingen sidder stabilt i fadet, evt. ved at trække lårene lidt ud.
Hæld lidt vand i fadet, så væden ikke brænder fast i bunden.
Sæt fadet i ovnen, eller på en grill.
Giv først kyllingen 225 grader i 15 minutter, og derefter 45 minutter på 175 grader.
Tag kyllingen ud af ovnen eller grillen og lad den hvile i 10-15 minutter.
Pas på når du fjerner kyllingen fra øldåsen, da øldåsen er meget varm.
Tag kyllingen ud af ovnen eller grillen og lad den hvile i 10-15 minutter.
Pas på når du fjerner kyllingen fra øldåsen, da øldåsen er meget varm.
Skær din kylling på dåse ud, anret med timian og tyttebær, og server... 
 

Indkøbsseddel
I n g r e d i e n s e r 
1 stk Hel Kylling
1 dåse Øl
3 stk Rosmarinkviste
2 tsk Tørret Timian
Tyttebær
          1 dåse Øl
3 stk Rosmarinkviste
2 tsk Tørret Timian
Tyttebær
 
 
 
            
 
          