Gør din and saftig og sprød med en lækker marinade lavet på Isbryder...!
Sådan gør du:
Dagen før:
Bland alle ingredienser til marinaden sammen, og gnid andelår ind i den, og lad det hvile natten over.
Dagen for tilberedning:
Gnid næste dag salt og sukker af andelårene med et viskestykke eller køkkenrulle, kom dem i et ildfast fad. Hæld øl, nelliker, kardemomme, kanel samt saft og skal fra en appelsin i fadet. Suppler med vand, til det dækker kødet. Dæk fadet med sølvpapir, og braser i ovnen ved 180°C i 2 timer.
Indkøbsseddel
I n g r e d i e n s e r
4 stk. andelår
25 g sukker
1 tsk. enebær
1 tsk. allehånde
2 kviste rosmarin
1 tsk. sort peber, let knust
8 blade laurbær
Revet skal fra en 1 appelsin, økologisk
1 Isbryder, 50 cl
Revet skal og saft fra 1 appelsin, økologisk
1 lille kanelstang
3 nelliker, hele
5 kardemommekapsler
25 g sukker
1 tsk. enebær
1 tsk. allehånde
2 kviste rosmarin
1 tsk. sort peber, let knust
8 blade laurbær
Revet skal fra en 1 appelsin, økologisk
1 Isbryder, 50 cl
Revet skal og saft fra 1 appelsin, økologisk
1 lille kanelstang
3 nelliker, hele
5 kardemommekapsler