Lækker sprød pizza dej til 4 pizzaer...!
Sådan gør du:
Tilberedning af dej:
Opløs gæren i vandet. Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på.
Ælt dejen grundigt, gerne i røremaskine.
Drys lidt mel på dejen, skær et kryds i toppen og lad den hæve under plastfolie en time.
Rul dejen ud til 4 lige store boller, og lad dem efterhæve en time.
Temperatur og tid:
270 grader C alm. ovn ca. 12 minutter.
200 grader C alm. ovn ca. 20 minutter.
Vigtigt: Kun 1 plade i ovnen af gangen.
270 grader C alm. ovn ca. 12 minutter.
200 grader C alm. ovn ca. 20 minutter.
Vigtigt: Kun 1 plade i ovnen af gangen.
Tip:
Dejen kan også gemmes i køleskabet til senere brug (så bliver den i øvrigt lidt mere sprød).
Indkøbsseddel
I n g r e d i e n s e r
800 g. Hvedemel
5 dl. Vand
50 g. Gær
3 Spsk. Olivenolie
2 Spk. Sukker
2 Spk. Sukker
1 Tsk. Salt