Handelsbetingelser for gavekort køb i Butikken

Udsteder:
Gourmet-Butikken.dk
Maigaardsvej 3a
9900 Frederikshavn
E-mail: Kontakt@Gourmet-Butikken.dk
CVR-nummer: 44552051
Tlf: +45 53 56 36 06

Adressen gavekortet kan indløses:
Gourmet-Butikken.dk
Maigaardsvej 3a
9900 Frederikshavn

Betingelser:
1) Et GOURMET-kort er gyldigt i tre år efter købet. Derefter udløber kreditten.

2) Indehaveren af et GOURMET-kort kan anmode om indløsning af den resterende værdi på gavekortet op til et år efter dets udløb. Indehaveren skal i denne forbindelse kontakte GOURMETKontakt@Gourmet-Butikken.dk. Indehaveren kan blive opkrævet et gebyr på maksimalt DKK 25 i forbindelse med en indløsning inden udløbet af GOURMET-kortet. Indløsning inden for et år efter udløbet af GOURMET-kortet er gratis.

3) GOURMET-kort er ikke personlige og kan derfor overdrages.

4) GOURMET-kort kan tankes op igen med kredit. Herefter påbegyndes en ny periode for udløb.

5) GOURMET-kort er gyldigt hos Gourmet-Butikken.dk, Maigaardsvej 3a, 9900 Frederikshavn. Kortet kan ikke anvendes online.

6) GOURMET-kort kan bruges til køb af alle varetyper i butikken.

7) Gourmet Butikken påtager sig intet ansvar for tab, tyveri, skade, ulæselighed eller uautoriseret brug af GOURMET-kortene, i det omfang at dette ikke er udstederens ansvar. GOURMET-kort kan ikke blokeres.

8) Maksimumbeløbet på et GOURMET-kort er DKK 3.000.

9) Udstederen sætter de penge, der er modtaget til at udgøre beløbet på GOURMET-kort i løbet af gyldighedsperioden, ind på en eller flere forvaltningskonti i en eller flere banker. Disse forvaltningskonti opretholdes i udstederens navn som åbne kollektive forvaltningskonti. Udstederen henviser de banker, der er indehavere af de åbne forvaltningskonti, til tillidsforholdet. Udstederen sørger for, at de betalingsbeløb, der står på forvaltningskontiene, til enhver tid er regnskabsmæssigt overdragelige til den relevante kreditor, og at de aldrig sammenlægges med beløbene, der tilhører andre fysiske eller juridiske personer end udstederens kreditor, for hvem de indehaves, især ikke med udstederens egne midler. Udstederen kan trække beløb fra forvaltningskontiene, der svarer til udstederens eventuelle krav over for den respektive kreditor. Udstederen skal på anmodning underrette den respektive kreditor om banken og den forvaltningskonto, som betalingsbeløbene sættes ind på, og angive, om den bank, hvor betalingsbeløbene sættes ind, deltager i en facilitet til sikring af indskyderes og investorers krav.

10) Gourmet Butikken henviser til at holde øje med eventuelle opdateringer af handelsbetingelerne på denne side.

 

Senest opdateret 21.maarts 2024

 

  

Altid Hurtig Levering

Vi pakker og sender alle hverdage, så du er sikret en leveringstid på kun 1 - 3 hverdage. Alle ordre bliver håndbåret forsvarligt, og leveres på din hjemmeadresse.

Altid Stort Udvalg

Vi har altid over 400 produkter at vælge imellem! Se bl.a. vores kollektion med alle vores drikkevarer.

GRATIS FRAGT

Når du handler hos Gourmet-Butikken.dk får du gratis fragt ved køb over 995 Kr.

HURTIG LEVERING

Xpressen leverer din pakke "håndbåret" direkte til dit hjem eller ønskede adresse indenfor 1-3 hverdage.

GARANTI FOR KVALITET

Lever dine varer ikke op til forventningerne, finder vi gerne en fair løsning i samarbejde med dig!