Hvad er Land of Hope?

"EN VERDEN HVOR INGEN BØRN LIDER
UNDER VOKSNES OVERTRO"

"Land of Hope" redder uskyldige børn, der anklages for at være hekse, fra udstødelse, tortur og død. Med omsorg, beskyttelse og uddannelse for børnene og oplysning til deres lokalsamfund, bygger "Land of Hope" fundamentet for en fremtid,hvor børn bliver rustet til at udvikle sigsom selvstændige, aktive og sociale individer, der bidrager positivt til lokalsamfundets udvikling.

For hver flaske vin du køber, støtter du "Land of Hope" med 10 kr.

For hver flaske gin du køber støtter du "Land of Hope" med 50 kr.

Hvorfor støtte Land of Hope?

"DU HJÆLPER MED AT GØRE EN FORSKEL"

Børns rettigheder er grundstenen i "Land of Hope's" arbejde. For at sikre alle børn et værdifuldt liv med kærlighed, tryghed, uddannelse og fremtidsperspektiver, er det nødvendigt, at overtroiske samfund bliver udviklet i en mere oplyst retning.

"Land of Hope" arbejder ud for den overbevisning, at ethvert barn er et menneske med ukrænkelige rettigheder. De vil for alt i verden gerne kunne finde og redde alle de udsatte børn, der lider under hekseanklager, men det har de desværre ikke ressourcer til.  

"Land of Hope" ved, at det er nødvendigt, at overtroiske samfund bliver udviklet i en mere oplyst retning for at sikre en bæredygtig udvikling.

Det er indgroet i "Land of Hope's" livssyn. Det fremgår i deres ukuelige tro på det det gode i alle mennesker. Det ligger i "Land of Hope's" navn. Håb. De er i sandhed optimistiske over den mission, de er på. De finder ikke tilfældige glimt af håb. De sidder ikke og venter på lovende muligheder.  

"Land of Hope" handler.

"Land of Hope" bygger de bygninger, der skal til for at beskytte udsatte børn. De opbygger relationer med overtroiske lokalsamfund for at vinde deres tillid. Og de udvikler stærke personligheder i vores børn, så de bliver levende beviser på, at skadelig overtro ingen realitet har.  

Tak for Din Støtte!

DIN STØTTE GØR EN FORSKEL - TAK!

Vi vil gerne takke dig for at købe denne vareserie og dermed støtte "Land of Hope"

Hver flaske du køber er ikke kun en nydelse for dine smagsløg, men også et bidrag til at skabe et bedre liv for de udsatte børn. Må dit køb være fyldt med god smag og velgørende følelser!

Læs mere om "Land of Hope" her: https://landofhope.global/

GRATIS FRAGT

Når du handler hos Gourmet-Butikken.dk får du gratis fragt ved køb over 1000 Kr.

HURTIG LEVERING

Vi leverer indenfor 1-4 hverdage og sender varene direkte fra vores lager i Frederikshavn.

DANSK KVALITET

Hos Gourmet-Butikken.dk samarbejder vi primært med danske lokale leverandører.