SILKEBLØD OG VELBALANCERETRuby Port er flot rød i glasset med en stor åben duft af friske røde kirsebær, solbær og en intens mineralitet..Smagen er kraftuld med stor fylde, balance mellem sødme og frugtsyre, samt en charmerende eftersmag.
Lige til at nyde til moden blåskimmelost, søde desserter, gerne med bær eller som en ret i sig selv.
Serveringstemperatur: 12-14°C
FremstillingRuby Port fremstilles af Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão, Tinta Roriz og andre lokale druer.
Druerne er plantet på skråningerne i Douro dalen og høstes i hånden september og oktober. Vinstokkene er i gennemsnit mere end 30 år gamle. Druerne trædes, af både mænd og kvinder, med fødderne i lagares (lave granitkar). Når gæringsprocessen har opnået en del alkohol, men mosten stadig besidder store mængder naturlig sødme, tilsættes druespiritus og gæringen bringes til ophør. Dette skaber portvin med en alkoholstyrke på ca. 20 procent og en vin med høj restsukker. Ruby Port lagres i 3 år på store egetræsfade, for at få mindst mulig luftkontakt og dermed bevare den ungdommelige friske røde frugtkarakter.
Om producentenHos Niepoort har familien stået for driften i fem generationer, og idag er det Eduard Dirk Niepoort, der har overtaget roret. Man har altid tilstræbt, at to generationer arbejder sammen i firmaet for at bevare ånden og stilen i vinen. Niepoort har i mange år været berømt for deres klassiske portvine, vine af høj kvalitet med stor koncentration og lang holdbarhed. Dirk Niepoort er en meget karismatisk vinmager, der har sine egne idéer og standpunkter, og hans vigtigste filosofi er, at vine skal have friskhed for at være interessante.
Niepoort portvin produceres på druer, der kommer fra gamle vinstokke i Pinhão-dalen og Pisca-dalen. Vinstokkene som Niepoort høster fra, er mere end 70 år gamle, og er plantet i den bedste og mest skifferholdige jordbund. Druerne håndplukkes i september og oktober, og trædes af både mænd og kvinder i lagares (lave granitkar). Gæringsprocessen bringes til ophør ved tilsætning af druespiritus, mens mosten stadig besidder store mængder naturlig sødme.
Land: PortugalOmråde: DuoroType: Dessert- og hedvinDrue: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, m. fl.Smagsnoter: Mørke bærServeringstemperatur: 12-14 graderAlkohol: 19,5%Indhold: 75 clHoldbarhed efter åbning: 5-10 dageDyrkningsmetode: KonventionelLagringspotentiale: 3-5 årFadlagring: JaPeriode på fad: 3 årType af fad: EgProptype: Kork
EN SIKKER VINDER TIL SOMMEREN - SØDMEFULD OG RIG PÅ FRUGT
Grande Alberone Vino Spumante Moscato er smuk lys gylden i glasset. Vinen har en flot intensitet og en delikat bouquet med honning. Vinen har en perfekt balance. Serveringstemperatur: 6-8°C. Efter høsten knuses druerne og gennemgår en skånsom presning for at udtrække mest mulig frugtsmag. Gæringen finder sted i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer (16-18 C) Når det ønskede niveau af restsukker er opnået stoppes gæringenVingård: 38068 Rovereto (TN) Italien
Alkohol: 6,5%
Indhold: 75 cl
Land: Italien
Drue: Moscato
GRATIS FRAGT
Når du handler hos Gourmet-Butikken.dk får du gratis fragt ved køb over 995 Kr.
HURTIG LEVERING
Xpressen leverer din pakke "håndbåret" direkte til dit hjem eller ønskede adresse indenfor 1-3 hverdage.
GARANTI FOR KVALITET
Lever dine varer ikke op til forventningerne, finder vi gerne en fair løsning i samarbejde med dig!
Denne side bruger cookies for at kunne tilbyde alle dens funktioner.